Όλες οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο τις 22/7, θα εκτελεστούν μετά την 27η Αυγούστου με σειρά προτεραιότητας.
Οδηγίες μέτρησης στρώματος

Οδηγίες μέτρησης στρώματος

Εάν σκέφτεστε να ανανεώσετε το στρώμα σας και να κρατήσετε το υφιστάμενο κρεβάτι σας, ακολουθήστε, ανάλογα με τον τύπο του κρεβατιού σας, δύο απλά βήματα για να παραγγείλετε τις σωστές διαστάσεις του στρώματος που σας ενδιαφέρει.

Μετρήστε σωστά και εύκολα!

Οδηγίες μέτρησης κρεβατιού με τραβέρσες

Μετρήστε σωστά και εύκολα!

Πρώτο Βήμα

Αφαιρέστε το υφιστάμενο στρώμα από το κρεβάτι σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σκληρό ξύλινο ή μεταλλικό μέτρο για να μετρήσετε τις εσωτερικές διαστάσεις του κρεβατιού σας (μήκος-πλάτος).

Δεύτερο Βήμα

Αφού έχετε τις μετρήσεις σας, ελέγξτε αν το στρώμα σας μπαίνει πάνω από τρείς πόντους μέσα στο κρεβάτι. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε να αφαιρέσετε δύο εκατοστά από το πλάτος και δύο εκατοστά από το μήκος. Αυτό θα εξασφαλίσει αρκετό αέρα για να τοποθετηθεί σωστά το στρώμα και να μπορείτε παράλληλα να το στρώνετε εύκολα.

Τώρα που έχετε τις σωστές διαστάσεις, μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία σας. Για παράδειγμα, αν το εσωτερικό του κρεβατιού σας έχει πλάτος 162cm και μήκος 202cm, η διάσταση του νέου σας στρώματος θα πρέπει να είναι 160x200cm.

 

Οδηγίες μέτρησης βάσης (κρεβατιού χωρίς τραβέρσες)

Πρώτο Βήμα:

Αφαιρέστε το υφιστάμενο στρώμα σας από το κρεβάτι.

Δεύτερο Βήμα:

Μετρήστε προσεκτικά το συνολικό πλάτος και μήκος της βάσης σας, χρησιμοποιώντας ένα σκληρό ξύλινο ή μια μεταλλικό μέτρο. 

Τώρα που έχετε τις διαστάσεις της βάσης, μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία στρώματος με τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις. Για παράδειγμα, αν η βάση είναι 162cm στο πλάτος και 202cm στο μήκος, η διάσταση του στρώματος που χρειάζεται να παραγγείλετε είναι 162x202cm.

Εάν το κρεβάτι σας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ