Όλες οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο τις 22/7, θα εκτελεστούν μετά την 27η Αυγούστου με σειρά προτεραιότητας.
Έντυπα

Έντυπα

Περιηγηθείτε online στα έντυπα της elite strom® και των οίκων του εξωτερικού που συνεργάζεται: Tempur, Sealy και Strearns & Foster.
Έντυπο κρεβατιών elite strom®}

Έντυπο κρεβατιών elite strom®

Μέσα από την πλούσια συλλογή των κεφαλαριών της elite μπορείτε να φανταστείτε και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας χαλαρώνει ώστε να απολαμβάνετε έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

Έντυπο στρωμάτων elite strom®}

Έντυπο στρωμάτων elite strom®

Κατοικίστε σε ένα μοναδικό κόσμο ανάπαυσης. Ξεκουραστείτε στη θέα ενός στρώματος elite strom®. Είναι βέβαιο, πως θα σταματήσετε πολλές φορές στις σελίδες του. Γιατί είναι ένας υπέροχος, εργονομικός κόσμος, αποκλειστικά σχεδιασμένος για εσάς

Έντυπο στρωμάτων Sealy}

Έντυπο στρωμάτων Sealy

Ξεφυλλίστε 130 χρόνια ιστορίας. Ξεφυλλίστε την ιστορία της Νο1 μάρκας στην Αμερική. Με τη μοναδική τεχνολογία Posturepedic, για στοχευμένη στήριξη στο βαρύτερο μέρος του σώματός σας, όπου το χρειάζεστε περισσότερο. Ξεφυλλίστε την πρώτη σειρά υβριδικών στρωμάτων στην Ελλάδα. Τη Sealy Hybrid! Με συνδυασμό ελατηρίων και αφρού μνήμης, μαζί με την τεχνολογία Posturepedic. Η νέα σελίδα στον καλό ύπνο, ανήκει στα Sealy!

Έντυπο προϊόντων Tempur}

Έντυπο προϊόντων Tempur

Γνωρίστε την απόλυτη καινοτομία της Tempur στην τεχνολογία του ύπνου. Στην Τempur θα ανακαλύψετε τη στήριξη που χρειάζεστε για μια απολαυστική εμπειρία ύπνου.

Έντυπο προϊόντων Stearns & Foster}

Έντυπο προϊόντων Stearns & Foster

Γνωρίστε την απαράμιλλη πολυτέλεια ενός στρώματος Stearns & Foster. Αυθεντική δεξιοτεχνία, παράδοση και διαχρονική φινέτσα συνθέτουν μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου.