Όλες οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο τις 22/7, θα εκτελεστούν μετά την 27η Αυγούστου με σειρά προτεραιότητας.
Βρείτε ένα κατάστημα elite strom® δίπλα σας

Βρείτε ένα κατάστημα elite strom® δίπλα σας

Μέσα από το ευρύ δίκτυο elite strom® με ιδιόκτητα αλλά και εκατοντάδες συνεργαζόμενα καταστήματα, βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα σας, σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Ο προορισμός σας για την απόλυτη εμπειρία live elite

 

Ελάτε σε ένα κατάστημα elite strom® και κάντε ένα βήμα πιο κοντά στον ύπνο που σας αξίζει! Από value for money συνδυασμούς έως επιλογές απαράμιλλης πολυτέλειας σε στρώματα, κρεβάτια, αξεσουάρ και ολοκληρωμένα συστήματα ύπνου, οι άνθρωποί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

 

Επισκεφθείτε μας και ζήστε την εμπειρία “live elite”!

Πάθος για την εξυπηρέτηση

Πάθος για την εξυπηρέτηση

Οι έμπειροι άνθρωποί μας είναι καθημερινά δίπλα σας σε κάθε κατάστημα elite strom®! Μαζί διαμορφώνουμε βήμα βήμα το υπνοσύνολο των ονείρων σας, σύμφωνα με τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες και προτιμήσεις. Δοκιμάστε και ανακαλύψτε με όλες σας τις αισθήσεις τα προϊόντα μας και αφεθείτε στην εμπειρία elite strom® με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημά μας.

Κρεβάτια
Κρεβάτια

Το κρεβάτι είναι το μέρος που περνάμε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας, γι’ αυτό οφείλουμε να το επιλέγουμε προσεκτικά. Στην elite strom® δημιουργούμε κρεβάτια και ολοκληρωμένα συστήματα ύπνου με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής σας, μέσω του καλύτερου ύπνου. Στα καταστήματά μας σάς βοηθάμε να ανακαλύψετε το τέλειο κρεβάτι για εσάς, συνδυάζοντας τη βάση, το κεφαλάρι και το στρώμα που σας ταιριάζει, έχοντας παράλληλα ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα.

Στρώματα
Στρώματα

Ο προορισμός για μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου βρίσκεται στην elite strom®! Από το 1979, συνδυάζουμε τεχνογνωσία και παράδοση με τις νέες τεχνολογίες για να σας προσφέρουμε ποιοτικά στρώματα ύπνου που αλλάζουν τη ζωή σας. Δείτε από κοντά και ανακαλύψτε με όλες σας τις αισθήσεις την πλούσια συλλογή μας σε στρώματα elite strom®, αλλά και στα παγκοσμίως αναγνωρίσιμα στρώματα Tempur®, Sealy® και Stearns & Foster®. Η ομάδα elite strom® σας οδηγεί στο ιδανικό στρώμα για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Αξεσουάρ ύπνου
Αξεσουάρ ύπνου

Ο καλός ύπνος ξεκινά από ένα καλό στρώμα και ολοκληρώνεται με ποιοτικά αξεσουάρ ύπνου. Ελάτε σε ένα κατάστημα elite strom® και αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία αρμονίας και ευεξίας στον ύπνο σας. Μαζί, συνδυάζουμε το στρώμα σας με το τέλειο εργονομικό μαξιλάρι που προσφέρει στήριξη, άνεση και προστασία στον αυχένα σας. Συνεχίζουμε επιλέγοντας προστατευτικό κάλυμμα με εργονομικό σχεδιασμό και ολοκληρώνουμε την εμπειρία με ένα ποιοτικό πάπλωμα που εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία για έναν άνετο ύπνο.