Όλες οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο τις 22/7, θα εκτελεστούν μετά την 27η Αυγούστου με σειρά προτεραιότητας.
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στρωμάτων στον κόσμο με τεχνολογία από το μέλλον!

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στρωμάτων στον κόσμο με τεχνολογία από το μέλλον!

Αποστολή της Tempur® εδώ και 30 χρόνια είναι η βελτίωση του ύπνου όλο και περισσότερων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τον Νο1 κατασκευαστή στρωμάτων παγκοσμίως, με προϊόντα που σχεδιάζονται στη Δανία και ενσωματώνουν διαστημική τεχνολογία αναγνωρισμένη από τη NASA. 

 

Δημιουργημένα με τα υλικά που έφεραν την επανάσταση στη βιομηχανία στρωμάτων, προσφέρουν εξατομικευμένη στήριξη και άνεση, χάρη στην τεχνολογία μνήμης που προσαρμόζει το στρώμα σε κάθε καμπύλη του σώματός σας. Έχοντας περάσει από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αντοχής, τα στρώματα Tempur® εγγυώνται έναν αληθινά ποιοτικό ύπνο.

 

Από το 2001, στην elite strom® αποτελούμε αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Tempur®. Έχοντας αναπτύξει μια μακροχρόνια συνεργασία ισχυρών δεσμών με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή στρωμάτων στον κόσμο, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να απολαμβάνετε ποιοτικό ύπνο χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του υλικού τους, τα στρώματα Tempur® παρέχουν ασύγκριτη άνεση, απορροφώντας την πίεση που ασκείται στο σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Διαστημική τεχνολογία αναγνωρισμένη από τη NASA

Διαστημική τεχνολογία αναγνωρισμένη από τη NASA

Η Tempur® είναι η μόνη μάρκα στρωμάτων στον κόσμο που αναγνωρίζεται από τη NASA για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της ανθρωπότητας και έχει πιστοποιηθεί από το Space Foundation. Το υλικό Tempur® γεννήθηκε από την τεχνολογία της NASA, η οποία στα τέλη της δεκαετίας του 1960 το ανέπτυξε και το χρησιμοποίησε στα διαστημικά λεωφορεία για την απορρόφηση της πίεσης που ασκείται στους αστροναύτες κατά τη διάρκεια της απογείωσης. Αυτό το μοναδικό υλικό εξελίχθηκε και τελειοποιήθηκε από την Tempur® για χρήση σε στρώματα και προϊόντα ύπνου.

Αυθεντικός αφρός μνήμης Tempur®

Αυθεντικός αφρός μνήμης Tempur®

Ο αφρός μνήμης Tempur®, κατασκευασμένος από υψηλής πυκνότητας ιξωδοελαστικό υλικό, προσαρμόζεται διαρκώς σε κάθε καμπύλη του σώματός σας, ανεξάρτητα από το σωματότυπο ή το βάρος σας. Την υπεροχή ποιότητας τη νιώθετε κάθε μέρα που ξυπνάτε σε ένα στρώμα Tempur®…

Καθ’όλη τη διάρκεια του ύπνου σας, βιώνετε μια μοναδική αίσθηση στήριξης και χαλάρωσης, απόλυτα προσαρμοσμένη σε εσάς.

Νο1 στην ικανοποίηση πελατών

Νο1 στην ικανοποίηση πελατών

 

Τα βραβευμένα στρώματα Tempur® ξεχωρίζουν όχι μόνο για την ποιότητα και την άνεση που προσφέρουν στον ύπνο σας, αλλά και γιατί όσοι τα δοκίμασαν δηλώνουν 100% ικανοποιημένοι. Βάσει έρευνας καταναλωτών μεταξύ 2021 και 2022 σε 19 χώρες, η Tempur® κατέλαβε την πρώτη θέση στην ικανοποίηση πελατών, στην ποιότητα ύπνου και στην πιστότητα στο brand.

Έτσι, κάθε κάτοχος Tempur® μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικό ύπνο κάθε μέρα, για μια ζωή.

Με κληρονομιά την τεχνολογία της NASA που γεννήθηκε από το διάστημα, η Tempur® έχει αποδείξει ότι κοιτάει πιο μακριά από οποιονδήποτε άλλο στη γη.

Με αυτόν τον τρόπο, φέρνει στο παρόν το μέλλον του ύπνου.