Όλες οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο τις 22/7, θα εκτελεστούν μετά την 27η Αυγούστου με σειρά προτεραιότητας.
Η επιτομή της χειροποίητης πολυτέλειας με ιστορία από το 1846!

Η επιτομή της χειροποίητης πολυτέλειας με ιστορία από το 1846!

 

Η Stearns & Foster® είναι η επιτομή της πολυτέλειας. Με έμπνευση από την αμερικανική κληρονομιά, όνομα ταυτισμένο με την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία ήδη από τις πρώτες στιγμές της ιστορίας της και διαρκή δέσμευση στην αριστεία, αποτελεί μια μάρκα στρωμάτων που μόνο εμβληματική μπορεί να χαρακτηριστεί.

 

To 1846 δημιουργήθηκε το πρώτο χειροποίητο στρώμα Stearns & Foster®. Δύο αιώνες μετά, οι εμπειρότεροι τεχνίτες του κόσμου συνεχίζουν να δημιουργούν και να εξελίσσουν διαρκώς το στρώμα αυτό. Τα στρώματα Stearns & Foster® κατασκευάζονται μέχρι και σήμερα με την ίδια προσήλωση στην τελειότητα, με απόλυτη λεπτότητα, κορυφαίας ποιότητας υλικά και πολυτελή σχεδίαση, για μια εξαιρετική εμπειρία ύπνου.

 

Στην elite strom®, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι από το 2016 και δικαιοδόχοι της εταιρείας από το 2022, είμαστε από τους λίγους και εκλεκτούς που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για να κατασκευάζουν τα χειροποίητα στρώματα Stearns & Foster®. Ανακαλύψτε τη συλλογή στρωμάτων Stearns & Foster® στην elite strom® και νιώστε την αυθεντική δεξιοτεχνία ενσωματωμένη σε ένα στρώμα που μόνο κορυφαίο μπορεί να είναι.

Προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, άριστο design και δεξιοτεχνία δύο αιώνων χαρίζουν την ίδια αίσθηση πολυτέλειας για χρόνια σε ένα στρώμα Stearns & Foster®.

Παράδοση στην ποιότητα από το 1846

Παράδοση στην ποιότητα από το 1846

Τα στρώματα Stearns & Foster® συνεχίζουν από το 1846 να τιμούν το όραμα των Αμερικανών ιδρυτών τους, George Stearns και Seth Foster.

Με όνομα ταυτισμένο με τα ποιοτικά υλικά, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δεξιοτεχνία της κατασκευής, δημιουργούνται από τα χέρια των πιο ταλαντούχων τεχνιτών, ακολουθώντας την παράδοση ποιότητας από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα.

Η επιτομή της χειροποίητης πολυτέλειας

Η επιτομή της χειροποίητης πολυτέλειας

Η πραγματική πολυτέλεια στον ύπνο ξεκινάει από εδώ. Κάθε στρώμα Stearns & Foster® κατασκευάζεται στο χέρι και φέρει την υπογραφή του τεχνίτη που το επιμελήθηκε. Εξάλλου, η εταιρεία εμπιστεύεται μόνο τα χέρια των καλύτερων δεξιοτεχνών του κόσμου για την κατασκευή κάθε νέου στρώματος. Αυτή η σχολαστική προσήλωση στη λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Και αυτή τη διαφορά, τη νιώθετε στον ύπνο σας!

Εκλεπτυσμένες πρώτες ύλες

Εκλεπτυσμένες πρώτες ύλες

 

Η Stearns & Foster® δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Γι’ αυτό επιλέγει προσεκτικά τις πιο εκλεπτυσμένες πρώτες ύλες απ’ όλο τον κόσμο. Μόνο αυτές αξίζουν να είναι κομμάτι ενός νέου στρώματος που φέρει την υπογραφή της. Καθαρό μαλλί κορυφαίας ποιότητας και απαλό μετάξι ενώνονται για να προσφέρουν αντοχή και απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας στο στρώμα σας.

Η Stearns & Foster® δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Γι αυτό και συνεχίζει να προσφέρει την αίσθηση ασύγκριτης πολυτέλειας, από το 1846 μέχρι και σήμερα.