Όλες οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο τις 22/7, θα εκτελεστούν μετά την 27η Αυγούστου με σειρά προτεραιότητας.
Η Νο1 εταιρεία στρωμάτων στις Η.Π.Α. που εμπιστεύονται εκατομμύρια Αμερικανοί για τον ύπνο τους!

Η Νο1 εταιρεία στρωμάτων στις Η.Π.Α. που εμπιστεύονται εκατομμύρια Αμερικανοί για τον ύπνο τους!

 

Με ιστορία 140 χρόνων στην κατασκευή στρωμάτων, δε σταματά να εξελίσσεται μέχρι και σήμερα, με στόχο να προσφέρει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που ξεκινάει από τον καλό ύπνο.

 

Λένε ότι το να κοιμάται κανείς σε ένα στρώμα Sealy®, είναι σαν να κοιμάται “στα σύννεφα”.

Πρόκειται για το πιο αναγνωρίσιμο brand στρωμάτων στις Η.Π.Α., που από το 1952, συνεχίζει την εντατική έρευνα για την τελειοποίηση της μοναδικής τεχνολογίας στήριξης Posturepedic®.

Όλα τα στρώματα Sealy® ελέγχονται αυστηρά για την ποιότητα, την άνεση και την υποστήριξη που προσφέρουν, με τεστ αντοχής που υπερβαίνουν τα πρότυπα δοκιμών της βιομηχανίας στρωμάτων.

 

Στην elite strom® έχουμε χτίσει μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τη Sealy®.

Από το 2016, αποτελούμε εξουσιοδοτημένο κατασκευαστή και αποκλειστικό διανομέα των στρωμάτων Sealy® στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις αμερικανικές προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής που έχουν καθοριστεί.

Τα στρώματα Sealy® προσφέρουν την άνεση και την υποστήριξη που χρειάζεται κάθε σωματότυπος, ανεξάρτητα από το ύψος, το βάρος ή τη θέση ύπνου.

To No1 brand στις Η.Π.Α.

To No1 brand στις Η.Π.Α.

Εκατομμύρια άνθρωποι στις Η.Π.Α. εμπιστεύονται ένα στρώμα Sealy® για την πιο ιερή στιγμή της ημέρας… αυτήν του ύπνου! Ένας τέλειος ύπνος εξάλλου ισοδυναμεί με μια ισορροπημένη ζωή, γι΄αυτό δεν είναι τυχαίο που η Sealy® είναι το Νο1 σε πωλήσεις brand στρωμάτων στις Η.Π.Α. Στοχευμένη στήριξη, βαθύς ύπνος κι εσείς… ξυπνάτε ανανεωμένοι. Αυτή είναι η εμπειρία Sealy®!

Τεχνολογία Posturepedic

Τεχνολογία Posturepedic

Με τη βοήθεια εξειδικευμένων ορθοπεδικών, τα στρώματα Sealy® είναι κατασκευασμένα με την αποκλειστική τεχνολογία Posturepedic®, που κάνει τη διαφορά στον ύπνο σας. Προσφέροντας ενισχυμένη στήριξη στο σημείο του σώματός σας που δέχεται την περισσότερη πίεση όταν κοιμάστε, εξασφαλίζουν σωστή στάση με αποτέλεσμα μια κορυφαία εμπειρία ύπνου!

Ποιότητα που αντέχει στον χρόνο

Ποιότητα που αντέχει στον χρόνο

Με εγγύηση έως και 10 χρόνια, τα στρώματα Sealy® ελέγχονται ξανά και ξανά με τεστ αντοχών και ειδικούς προσομοιωτές, υπερβαίνοντας όλα τα πρότυπα δοκιμών της βιομηχανίας στρωμάτων, πριν καταλήξουν στο κρεβάτι σας. Αυτό σας εξασφαλίζει ότι το δικό σας στρώμα Sealy® θα συνεχίζει να στηρίζει την πλάτη και τη μέση σας για πραγματικά... αμέτρητες νύχτες.

 

Για τη Sealy®, ο τέλειος ύπνος ισούται με μια ισορροπημένη ζωή.

Ζήστε την εμπειρία του τέλειου ύπνου χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.