Όλες οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο τις 22/7, θα εκτελεστούν μετά την 27η Αυγούστου με σειρά προτεραιότητας.
Πώς να διαλέξετε το ιδανικό μαξιλάρι;

Πώς να διαλέξετε το ιδανικό μαξιλάρι;

ΠΙΣΩ

Νοέμβριος  2020   Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως το μαξιλάρι σας… περνάει πολλά! Είναι ο έμπιστος σύντροφός σας που αναλαμβάνει να σας ξεκουράσει και να στηρίξει σωστά τον αυχένα και τη σπονδυλική σας στήλη, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, παρέχοντάς σας έναν άνετο και ποιοτικό ύπνο. Ακριβώς όπως και το στρώμα σας, έτσι και το μαξιλάρι έχει διάρκεια ζωής. Στην περίπτωση που ξυπνάτε με πόνους στο λαιμό ή δυσκαμψία, σημαίνει πως το μαξιλάρι σας δεν προσφέρει τη σωστή στήριξη στον αυχένα και τη σπονδυλική σας στήλη και χρειάζεται άμεση αλλαγή. Το μαξιλάρι σας θα πρέπει να είναι τόσο άνετο, που δε θα βλέπετε την ώρα να ξαπλώσετε και ονειρευτείτε  Αν λοιπόν ήρθε η ώρα για αλλαγή μαξιλαριού, επιλέξτε το νέο σας μαξιλάρι με βασικό κριτήριο τον τρόπο που κοιμάστε. Μπρούμυτα, ανάσκελα ή στο πλάι, όποια και αν είναι η βασική στάση στον ύπνο σας, ένα είναι το σίγουρο, πως θα πρέπει να κοιμάστε ποιοτικά!  Μπρούμυτα. Πρόκειται για μια στάση ύπνου που δε βοηθά τη σπονδυλική σας στήλη να παραμείνει σε μια ουδέτερη θέση ενώ το κεφάλι σας μπορεί να παραμείνει για πολλές ώρες σε μια πλευρά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το ιδανικό μαξιλάρι για εσάς που επιλέγετε να κοιμάστε μπρούμυτα αλλά και για όλους τις στάσεις ύπνου, είναι το Tempur OmbracioΟ μοναδικός πατενταρισμένος σχεδιασμός αυτού του μαξιλαριού, με εγκοπές στο πλάι, έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που κοιμούνται μπρούμυτα. Τα μικρο- μαξιλαράκια TEMPUR που περιέχει σας επιτρέπουν να αγκαλιάζετε και να τσαλακώνετε το μαξιλάρι μέχρι να βρείτε την κατάλληλη στάση.  Ανάσκελα. Αν και δεν είναι η πιο δημοφιλής στάση ύπνου, είναι η πιο υγιεινή επιλογή. Επιτρέπει στο κεφάλι, το λαιμό και τη σπονδυλική στήλη να ξεκουραστεί σε μια ουδέτερη στάση. Το ιδανικό μαξιλάρι για εσάς που επιλέγετε να κοιμάστε ανάσκελα είναι το Tempur SymphonyTο μαξιλάρι αυτό έχει πιο κλασσικό σχήμαμε ελαφρά τοξωτό περίγραμμα και πιο παχύ προφίλ για σταθερή στήριξη χωρίς αλλαγές στο σχήμα του σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.   ΠλάιΠρόκειται για την πιο δημοφιλή θέση ύπνου γνωστή και ως εμβρυϊκή. Η στάση αυτή είναι ιδανική για τις εγκύους ενώ μειώνει δραστικά το ροχαλητό και βοηθά τη σπονδυλική στήλη να παραμείνει ίσια. Το ιδανικό μαξιλάρι για εσάς είναι το Tempur Sonata. Το καμπυλώδες σχήμα του αγκαλιάζει τον αυχένα και τους ώμους προσφέροντας άνετη στήριξη ακόμη και όταν αλλάζετε πλευρό κατά τη διάρκεια της νύχτας.  Ο τρόπος που κοιμάστε, η περίοδος που έχετε στην κατοχή σας το μαξιλάρι αλλά και το κατά πόσο το προσέχετε είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που συμβάλλουν στη διάρκεια ζωής του. Για να την παρατείνετε ακολουθήστε αυτά τα τρία βασικά βήματα.  

  1. Αερίστε συχνά. Δεν αρκεί να αλλάζετε συχνά τις μαξιλαροθήκες για να διατηρήσετε καθαρό τα μαξιλάρι σας. Θα πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να το αερίζετε έξω στο μπαλκόνι. Επιλέξτε ένα μέρος χωρίς ήλιο, ή μια μέρα που έχει συννεφιά. Καθώς, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να το καταστρέψει 
  1. Αποθηκεύστε σε βαμβακερό ύφασμα. Επιλέξτε ένα μέρος όπου δε θα υπάρχει υγρασία και τυλίξτε το σ’ ένα βαμβακερό ύφασμα, ειδικά αν πρόκειται να έρθει σε άμεση επαφή με πλαστικό κάλυμμα.  
  1. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Πριν κάνετε ό,τι που αφορά στην καθαριότητα του μαξιλαριού σας ακολουθήστε τις οδηγίες πλύσης και συντήρησης του κατασκευαστή. Για το λόγο αυτό αγοράζοντας το νέο σας μαξιλάρι, μην αφαιρέσετε την ετικέτα.