Όλες οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο τις 22/7, θα εκτελεστούν μετά την 27η Αυγούστου με σειρά προτεραιότητας.
Οσφυαλγία; Καιρός να αλλάξετε στρώμα!

Οσφυαλγία; Καιρός να αλλάξετε στρώμα!

ΠΙΣΩ
Μήπως υποφέρετε από πόνους χαμηλά στη μέση; Αν ναι, τότε ίσως είναι καιρός να αλλάξετε στρώμα σας και να αγοράσετε ένα καινούργιο. Εδώ μπορείτε να μάθετε ό,τι χρειάζεστε για το πώς θα βρείτε το καλύτερο στρώμα, προκειμένου να απαλλαχθείτε από τους πόνους της μέσης και το πρωί να ξυπνάτε χωρίς να έχετε ένα βάρος στην πλάτη ή τη μέση σας. Γιατί να επιλέξετε ένα ανατομικό στρώμα; Τα ανατομικά στρώματα έχουν σχεδιαστεί για να σας παρέχουν τη βέλτιστη υποστήριξη γύρω από τις αρθρώσεις σας, την πλάτη σας αλλά και γενικά σε όλο σας το σώμα. Η υποστήριξη που θα σας προσφέρουν θα σας βοηθήσει, να ανακουφιστείτε από τους πόνους της μέσης, εξαιτίας του ότι η σπονδυλική σας στήλη ευθυγραμμίζεται με φυσικό τρόπο και έτσι κατανέμεται το συνολικό βάρος του σώματός σας ομοιόμορφα χωρίς να πιέζεται. Το γεγονός πως δεν κοιμάστε καλά και ξυπνάτε το πρωί με πόνους στη μέση, οφείλεται στο ότι το στρώμα σας δεν σας παρέχει πια τη στήριξη που χρειάζεται το σώμα σας. Ένα στρώμα που είναι πολύ μαλακό δεν στηρίζει καλά τη μέση σας, με αποτέλεσμα να  εμποδίζεται η φυσική ευθυγράμμιση της σπονδυλικής σας στήλης. Μην ξεχνάτε πως ο ποιοτικός ύπνος είναι σημαντικός για την υγειά σας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ή την ώρα που ξαπλώνουμε, η σπονδυλική στήλη «ξεκουράζεται» από τη πίεση της μέρας και αναρρώνει. Γι’ αυτό το λόγο ο ύπνος είναι τόσο σημαντικός για την υγεία του νωτιαίου μυελού. Η ανεπαρκής υποστήριξη του στρώματός σας σημαίνει ότι ασκείται μεγαλύτερη πίεση στους μύες σας στην προσπάθεια να υποστηριχθεί το σώμα σας, γι’ αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν το πρωί με αυτούς τους γνωστούς πόνους της μέσης. Τι πρέπει να προσέξετε όταν προβείτε στην αγορά ενός στρώματος;
  • Πριν αγοράσετε ένα νέο στρώμα θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Αφιερώστε το λιγότερο πέντε λεπτά για να ξαπλώσετε πάνω σε όλα και να νιώσετε πώς αυτά υποστηρίζουν το σώμα σας.
  • Η σπονδυλική στήλη πρέπει να βρίσκεται σε ευθεία γραμμή. Εάν η σπονδυλική σας στήλη σχηματίζει καμπύλη, τότε ενδέχεται να μην είναι το ιδανικό για εσάς στρώμα καθώς μπορεί να ασκεί πίεση στην πλάτη σας.
  • Το στρώμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει την ιδανική σκληρότητα και να παρέχει διάφορα σημεία στήριξης
  • Το στρώμα πρέπει να είναι μεγάλο. Ο ύπνος σας θα είναι ποιοτικότερος εάν έχετε περισσότερο χώρο. Πρέπει να κοιμάστε σε αυτό άνετα και να μην αναγκάζεστε να κοιμάστε σε περίεργες στάσεις και να επιβαρύνετε τη μέση σας.
  • Ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσεως του κατασκευαστή προκειμένου να το διατηρήσετε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση.